Home / archiefcentraal / drie autos betrokken bij botsing op n35

drie autos betrokken bij botsing op n35

Bij een kopstaartbotsing op de Heinoseweg in Raalte, zijn maandag rond 13.00 uur drie auto’s beschadigd geraakt. Een 35-jarige bestuurster uit Menaldumadeel zag te laat dat haar voorgangster, een 71-jarige vrouw uit Winkel, afremde voor het overige verkeer. Het gevolg was een botsing waardoor de 71-jarige bestuurster op haar beurt tegen een 42-jarige automobiliste uit Laar aanreed. Twee kinderen, van 2 en 4 jaar, die in de auto van de 35-jarige bestuurster zaten werden voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto’s zijn afgesleept.

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.