dj jerome te gast in de gouverneur

DJ Jerome staat vrijdagavond 15 oktober achter de draaitafels in café De Gouverneur in Raalte. Deze DJ was de zondagmiddag tijdens Stöppelhaene ook al te gast in het café en zal verder gaan waar hij toen gebleven was.

DJ Jerome is een ervaren, enthousiaste allround feest DJ/entertainer met een vlotte presentatie, die er altijd en overal een groot feest van weet te maken. In 2007 en 2008 is hij genomineerd bij de Party Awards in de categorie ‘Beste feest DJ van Nederland’. Jerome draait een opzwepende mix van de beste feestmuziek, après-ski, 70’s, 80’s, 90’s, R&B, top 40, dance en Nederlandstalige muziek. Hij is bekend van de hits ‘Clap and Jump’, ‘Lawinesong’ en ‘Sex met die kale’ (de vakantiehit van 2010).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.