dieren verwendagen bij welkoop raalte

Bij Welkoop Raalte wordt van maandag 27 september tot en met maandag 4 oktober niet alleen het huisdier, maar ook het baasje beloond. Bij besteding vanaf 25 euro uit het gehele dierassortiment ontvangt de klant een gratis Beste Baasje Box ter waarde van ruim 15 euro vol leuke verrassingen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen hun grappigste dierenfoto tot maandag 4 oktober inleveren bij Welkoop Raalte. Alle foto’s worden opgehangen in de winkel. Een jury bepaalt wie de grappigste foto heeft gemaakt en kans maakt op één van de tien professionele fotoshoots samen met het huisdier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.