den daas vragen over compromis bieb

“In een memorandum worden achtenswaardige dingen gezegd over het in stand houden van de bibliotheekfuncties in de kernen ondanks de forse bezuinigingen. Zoals bekend is deel ik dit standpunt van harte. Echter de wijze waarop dit gerealiseerd zal worden lijkt meer op een sprookje dan op de dagelijkse werkelijkheid.”

Zo wil Den Daas onder andere weten of het gesloten compromis een soloactie van wethouder Hoge is en wat het college vindt van het feit dat er met dit compromis een voorschot wordt genomen op het nog vast te stellen accomodatiebeleid. Ook vindt Den Daas dat de raad met dit voorschot buitenspel is gezet en vraagt of het college dit ook ongepast vindt.

Den Daas stelt zijn vragen in de rondvraag van de raadsvergadering. De vergadering begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.