demoteam raalte sluit af op zandvoort

Met gierende banden heeft Demo Team Raalte afgelopen weekend het driftseizoen afgesloten met een wedstrijd op het circuit van Zandvoort. Coureur Owidio Kievitsbosch is tevreden met het resultaat, want van de 39 deelnemers nam hij de 8e plaats in.

Kievitsbosch: “De wedstrijd op het circuit van Zandvoort was voor mij een test, omdat ik met een gechipte BMW 325i motor reed, die heel meer pk’s had. Ook reed ik nu voor het eerst met stuurbekrachtiging en dat was erg wennen. Het gevoel in het stuur tijdens het driften is anders. Op zaterdag ging alles wat beter en begon ik te wennen aan het stuur. Het was echt een superweekend, mede dankzij Euromaster Raalte. Dankzij hun kan ik deelnemen aan dit soort evenementen, want in zo’n wedstrijd verslijt je toch wel zo’n 40 banden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.