Home / archiefcentraal / de springplank presenteert nieuwe website

de springplank presenteert nieuwe website

Aan de kinderen en ouders van basisschool De Springplank in Heino is afgelopen dinsdag de nieuwe website gepresenteerd. Na het nieuwe logo en een nieuwe jaarkalender dit jaar, is in nauwe samenwerking met ouders en kinderen de nieuwe website tot stand gekomen. “We zijn er trots op dat het gelukt is een sprankelende en toegankelijke website te ontwikkelen,” zegt de school.

De Springplank vindt het belangrijk om midden in de maatschappij te staan. “Er gebeurt veel op onze school en dat willen we graag laten zien. Open communicatie met ouders, buurt en andere samenwerkende partijen vormt de basis voor een goede samenwerking. De website wordt heel actief bijgehouden met foto’s, filmpjes, en uiteraard het laatste nieuws over onder andere de ontwikkelingen van de Brede School en de leerlingenraad,” meldt De Springplank.

De nieuwe website kun je bewonderen op www.obsdespringplankheino.nl

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.