de leeren lampe een maand geopend

De Leeren Lampe is één maand open. Inmiddels hebben duizenden mensen de afgelopen maand De Leeren Lampe bezocht en daar is De Leeren Lampe erg blij mee. Reden voor feest dus. Op zaterdag 2 oktober kunnen bezoekers van Clubnight profiteren van diverse acties.

Als je met een bus met minimaal 50 personen komt, dan kun je op zaterdag 2 oktober gebruik maken van de feestelijke COMBI-VIP, wat inhoudt: speciaal vervoer en speciale ingang voor een speciale prijs van 12,50 euro (voor bus, entree en garderobe). Voor deze actie gelden speciale voorwaarden op aanvraag.

Houders van de Clubnight Membercard krijgen op zaterdag 2 oktober euro extra korting bovenop de 1,50 euro korting die je normaal al krijgt op de entreeprijs. Clubcardmembers betalen deze avond dus 5 euro entree.

Binnenkort wordt de magische grens van 750 Clubnight Members bereikt. Het 750ste lid wint De Leeren Lampe prijs, evenals de members 751 en 752. DLL Clubcard is te bestellen via: staging2.deleerenlampe.nl

Vrijdag 1 oktober vindt de 1e editie van Bring that beat back plaats in De Leeren Lampe. Dit hardcorefeest is voor de liefhebber van 18 jaar en ouder. Het feest begint om 22:00 uur enduurt tot 02:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.