de kort neemt college op de korrel

“De burgemeester had mij de mogelijkheid om dit tijdens een reguliere raadsvergadering te doen, ten onrechte, ontnomen. Ik heb dit ook aangetoond tijdens mijn betoog en dit is, let wel, vanavond door geen enkel raadslid tegengesproken,” aldus De Kort. “Tevens heb ik de wijze gelaakt waarop de burgemeester, als voorzitter van de raad, het college keer op keer uit de wind tracht te houden zodra hij voor het college moeilijkheden verwacht. Ik heb de raadsleden nadrukkelijk gevraagd om in dergelijke gevallen de tanden te laten zien.”

De volledige tekst van het inspreken van De Kort vind je in de bijlage van dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.