Home / archiefcentraal / creatievelingen op naar creashop duymelot

creatievelingen op naar creashop duymelot

Voor alle Raalter creatievelingen komt Kitty Franken, designer voor Scor-Pal, op zaterdag 23 oktober naar de Creashop Duymelot om uit te leggen hoe je mooie doosjes kunt maken met de Scor-Pal. Met dit knutselhulpmiddel kun je doosjes, origami of kaarten maken.

Kitty Franken weet daar alles van en van 11.00 tot 16.00 geeft zij die dag daar uitleg over in de Creashop aan De Waag in het Raalter centrum. Duymelot biedt een Make en Take aan: je kunt dus zelf een doosje maken en leren werken met de Scor-pal.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.