concert voor aanstormend talent in de plaskerk

Vijftien jonge en getalenteerde muzikanten doen op vrijdag 15 oktober mee aan het ‘Aanstormend Talenten Concert 2010’ in de Plaskerk in Raalte. Het concert wordt voor de tweede keer gehouden voor muzikale jongeren, die allen op diverse manieren muziek maken. Piano, orgel, gitaar, saxofoon en ook treedt er een band op. Het concert begint om 20.00 uur.

In totaal meldden 35 deelnemers zich aan voor de uitvoering, maar daaruit selecteerde de jury de vijftien beste deelnemers. De leeftijden van de deelnemers varieert van negen tot twintig jaar. De winnaar van het concert krijgt naast een geldbedrag ook de kans om op 19 februari zijn/haar talenten te laten zien in het Hoftheater Concert.

Kaarten voor het concert kosten zeven euro en zijn op de bewuste avond te koop bij de entree, maar ook in de voorverkoop kun je kaartjes halen. Bij Annie Schulten en de Rotary Raalte zijn kaartjes verkrijgbaar of bij Klaas Bos (0572-355249 of 06-41184290) en Mirjam Borger (06-53865497).

Meer informatie op: staging2.aanstormendtalent.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.