Home / archiefcentraal / clowneske familievoorstelling in het hoftheater

clowneske familievoorstelling in het hoftheater

Theatermaker Arno Huibers speelt op zondag 21 november een familievoorstelling, getiteld ‘Droomkracht 10’, in het Hoftheater in Raalte. De voorstelling gaat over een clown die graag wereldberoemd wil worden. In allerlei humoristische acts wordt het publiek aan het lachen gemaakt.

Deze voorstelling van Arno Huibers is visueel beeldend van karakter met weinig tekst en is daardoor uitermate toegankelijk voor een breed publiek met diverse culturele achtergronden. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar en duurt 60 minuten zonder pauze.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.