cda jongeren willen zuipkeetpolitie

Het voorstel van het CDA kwam voort uit een stelling die aanleiding voor het debat was. De stelling was dat de minimum leeftijd om toegang te krijgen tot discotheken naar 18 jaar moest. Onder het toeziend oog van jongeren die lid zijn politieke organisaties zoals het CDJA, Dwars, JOVD en een aantal Raalter gemeenteraadsleden kruisten de leerlingen hun degens. De vertegenwoordigers van de jongerenorganisaties moesten aan het eind van de dag de beste debater aanwijzen.

Reden voor het voeren van het debat was het project onderzoeksvaardigheden en het beantwoorden van documentatievragen bij debatstellingen. Daarmee bouwen ze een argumentatie op, die ze gebruiken in twee debatvormen: het Lagerhuis op donderdag en een raadsdebat op vrijdag. In de debatten oefenen zij dus ook hun presentatievaardigheden en leren zij zich te verplaatsen in standpunten van anderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.