cda brengt werkbezoek aan raalte

Een delegatie van de CDA Statenfractie Overijssel brengt woensdagmiddag 10 november een werkbezoek aan de gemeente Raalte. Tijdens het werkbezoek komen verschillende politiek-maatschappelijke onderwerpen die in Raalte spelen aan bod.

Om 13:00 uur wordt de Statenfractie door burgemeester Zoon en CDA-wethouders Roger de Groot en Ben Haarman ontvangen in het gemeentehuis in Raalte. Ook leden van de CDA-gemeenteraadsfractie en het bestuur zijn hierbij aanwezig. Een belangrijk gespreksonderwerp is het nut of de noodzaak van samenwerking met en tussen gemeentes.

Vanaf 14:00 uur wordt de delegatie rondgeleid door Raalte, waar aandacht wordt besteed aan de N348 Raalte-Deventer, het maatwerk in de ontwikkeling van bedrijventerreinen in kleine kernen ten opzichte van het bestemmingsplan en de gebiedsontwikkeling Raalte-Zuid. Deze onderwerpen worden vanuit verschillende invalshoeken besproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.