ccr herleeft bij taveerne tivoli

Taveerne Tivoli in Raalte stond zaterdagavond in het teken van de muziek van de Amerikaanse rockband Creedence Clearwater Revival, voor het gemak afgekort naar CCR. Na odes aan Neil Young, Led Zeppelin en Pink Floyd bij Taveerne Tivoli was het de beurt aan CCR. De Haarlese formatie Gener C bracht een mooi optreden op de planken.

Gener C is in de regio een vrij bekende band geworden, mede door verschillende optredens in het Hoftheater en tijdens Stöppelhaene. Speciale gast tijdens deze avond was het aanstormende talent Tom Guitar V uit Raalte. Hij verzorgde al eerder een gastoptreden op de Pink Floyd-avond en op de Led Zeppelin-avond.

De kaarten voor de CCR-tribute waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Reden voor Taveerne Tivoli om een tweede concert in te lassen op 23 oktober. Goed nieuws dus voor CCR-liefhebbers die geen kaartje hadden kunnen bemachtigen of voor diegene die zo enthousiast waren na afloop van het concert van zaterdag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.