Home / archiefcentraal / carmel leerlingen leren groen in buitenland

carmel leerlingen leren groen in buitenland

De vierdejaars leerlingen van de afdeling groen van het VMBO op het Carmel College Salland zijn vorige week op reis geweest naar Moldavië, Zweden, Letland en Denemarken. De leerlingen gingen voor een uitwisseling naar een groene school in het buitenland om daar praktijkervaring op te doen. Ze verbleven in gastgezinnen. Op deze manier leren de leerlingen niet alleen veel van de lessen, maar ook een stuk cultuur kennen.

Naast de lessen op de buitenlandse scholen was een bezoek aan een Nederlands bedrijf in het buitenland een van de hoogtepunten van de reis. Het is de bedoeling dat leerlingen uit Moldavië begin volgend jaar naar het Carmel College Salland komen om een kijkje te nemen op de Raalter school.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.