Home / archiefcentraal / carmel danst tegen aids

carmel danst tegen aids

Het Carmel College Salland deed afgelopen maandag en dinsdag mee aan dance4life. Leerlingen van het VMBO één tot en met vier, probeerden op allerlei manieren geld in te zamelen voor HIV- en aidsbestrijding. Daarnaast werken de leerlingen mee aan de grote finale op 27 november in Ahoy. Daar zullen de leerlingen van tachtig scholen in Nederland gezamenlijk een dans opvoeren. Via een scherm is Ahoy die dag verbonden met de acties in dertig andere landen. Maandag en dinsdag was een vertegenwoordiging van dance4life te gast in Raalte om de leerlingen enthousiast te maken voor het project. Daarnaast moest ook de dans geoefend worden in de gymzaal van het Carmel.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.