c1000 raalte noord fors uitgebreid

“Al toen we hier twaalf jaar geleden van start gingen, bestonden er plannen om uit te breiden”, vertelt Stegink. “Maar dan wel gelet op de groei van de wijk. In verband met allerlei factoren, zoals de kosten maar ook de economische crisis heeft het even geduurd, maar begin dit jaar is er opnieuw een geactualiseerde vergunningaanvraag de deur uitgegaan en hebben we het groene licht gekregen!”

De huidige winkel meet circa zeshonderd vierkante meter, met de uitbreiding erbij groeit de C1000 dus naar negenhonderd vierkante meter. Het extra vloeroppervlak zal voor ruim de helft worden gebruikt voor opwaardering van de versgroepen. “Zo zullen we ook kaas en gebak kunnen verkopen, iets dat we nu nog niet op grote schaal doen. De ruimte die we hadden, liet ons dat niet toe. En dat terwijl de vraag naar versproducten juist enorm is gestegen, dat is een landelijke trend. Maar een deel van de ruimte willen we ook gebruiken voor kruidenierswaren. Het aantal light, ‘bewust’ en dieetproducten is enorm gegroeid. Met de extra winkelruimte hebben we veel meer mogelijkheden om ons ook daarmee te profileren!”

Na de uitbreiding gaat de C1000 Raalte Noord de C1000 Rood-formule voeren, een formule waarbij er een grote nadruk ligt op versheid, betaalbaarheid en het lokale. De C1000 Raalte-Centrum zal ook volgen. Om de verwachte extra toeloop optimaal te kunnen bedienen, wordt er bovendien een extra kassa gebouwd. “In de huidige winkel hadden we ons maximum bereikt”, vervolgt Edwin. “We konden eigenlijk niet meer aan de eisen van de hedendaagse klant voldoen. We zaten knel hier. We zijn dan ook ontzettend blij dat de uitbreiding nu eindelijk gerealiseerd wordt! Met de extra meters erbij zijn we prima in staat om onze functie naar behoren in te vullen. En aangezien de werkzaamheden aan de achterkant van de winkel plaatsvinden, op een braakliggend stuk terrein, kunnen we ook garanderen dat de klanten niet of nauwelijks overlast zullen ondervinden van de vernieuwbouw!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.