Home / archiefcentraal / businessteam oudjes verliezen van sallandia

businessteam oudjes verliezen van sallandia

In herfstige omstandigheden nam gisteravond het businessteam van Go Ahead Eagles het op tegen Sallandia. Voor het businessteam betekende dat weer de eerste wedstrijd. Om 19.30 uur klonk het eerste fluitsignaal op het sportpark van Sallandia.

De wat oudere businessmannen vochten met man en macht om een goal te maken, waardoor Sallandia in de eerste minuten op haar hoede moest zijn. Na een van de vele aanvallen van het businessteam raakte de keeper van Sallandia geblesseerd. De blessure van de keeper deed de wedstrijd doen kantelen, want vrij snel viel daarna de 1-0 en aansluitend de 2-0 voor Sallandia.

Het businessteam kon nog wel wat terug doen (2-1), maar de doelpuntenmachine van Sallandia was moeilijk te houden. Met 6-1 verlieten de teams het veld. Wellicht dat het businessteam binnenkort wat terug kan doen, want dan volgt er een revanche in het de Adelaarshorst.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.