brouwmeester la chouffe duvel naar budde

De brouwmeester van La Chouffe / Duvel komt op 20 oktober naar café Budde in Nijverdal. De beste man laat een aantal speciaalbieren proeven en houdt een praatje over deze bieren. De hele maand oktober besteedt Budde extra aandacht aan het bier van dit seizoen, namelijk Bockbier. Daarnaast is het assortiment speciaal bieren van de tap uitgebreid tot zes verschillende smaken. De liefhebber van speciaaltjes heeft dus ruime keuze.

Mocht je er op 20 oktober bij willen zijn, dan kun je reserveren via info@cafebudde.nl of bellen naar 0548-612250. De avond kost 12,50 per persoon. De avond duurt van 20.00 tot 22.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.