broekelo viert eerste lustrum

De bezoekers kunnen een veilige wandelroute langs het parcours volgen (3,3 en 4,8 kilometer), waar ze onderweg (veertien of achttien) hindernissen en twee gezellige plekken met catering tegenkomen. Op zondag 10 oktober wordt er bovendien van 11.00 tot 16.00 uur een knusse fair gehouden. Het publiek kan lekker snuffelen tussen een uitstalling van artikelen, die met de natuur en de paardensport te maken hebben en voor de kinderen is er volop gelegenheid om te knuffelen met dieren of te spelen.

Een extra activiteit tijdens dit weekend is de openluchttheatervoorstelling op zaterdagavond 9 oktober. Bij de welbekende hindernis ‘de waterbak’ verzorgt de Broeklandse toneelvereniging Excelsior een stuk ter ere van het vijfjarig bestaan van Broekelo. De toegang is gratis, evenals een kop koffie en iets lekkers erbij. Aanvang is om 20.00 uur. Parkeren kan aan de Horstweg, tegenover de manege van PC De Horstruiters.

De start van Broekelo is op beide dagen om 10.00 uur, waarna tot circa 15.30 uur elke anderhalve minuut een volgende combinatie start. De entree is gratis. Meer info: staging2.broekelo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.