breng je bhs naar curves raalte

Curves Raalte voert in oktober actie voor Stichting Pink Ribbon. De fitnessstudio zamelt bh’s in en de opbrengst is bestemd voor deze stichting. Alle ‘Curves’-vestigingen in Nederland doen mee, net zoals het Leger des Heils.

Ellen van Lint, eigenaresse van Curves Raalte: “De Pink Ribbon actie van Curves is bedoeld om het bewustwordingsproces van borstkanker bij vrouwen te vergroten en hen aan te moedigen vooral veel te blijven bewegen. Want op basis van wetenschappelijk onderzoek verwacht men dat 1000 tot 1500 gevallen van borstkanker zouden kunnen worden voorkomen, als iedereen voldoende zou bewegen! Hierbij wordt de Nederlandse norm aangehouden, die vijf dagen in de week dertig minuten bewegen hanteert. Curves Raalte sluit daar met haar dertig minuten fitnessprogramma perfect bij aan.” Het geld dat Curves aan stichting Pink Ribbon schenkt, is al jaren gekoppeld aan onderzoek omtrent borstkanker en bewegen. Hieruit blijkt onder meer dat vrouwen die actief zijn vóór de diagnose en daarmee doorgaan tijdens de behandeling een betere kwaliteit van leven hebben. Vorig jaar kon Curves ruim 71.000 euro overhandigen aan stichting Pink Ribbon. Ellen: “De slogan bij Curves in oktober is niet voor niets: maak het verschil voor jezelf én andere vrouwen. Want elke kilo kleding levert geld op, dat geheel ten goede komt aan onderzoek omtrent borstkanker.”

Op vrijdagavond 22 oktober van 20.00 tot 22.00 organiseert Curves Raalte een Girls Night In. Deze avond wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Een aantal van de leden werkt hier belangeloos aan mee. Er zijn standjes met sieraden, make-up, bloemen, zijden sjaals enz. In verband met de actie voor Pink Ribbon geldt er momenteel een speciale aanbieding bij Curves. Als je lid wilt worden en 25 euro doneert aan Pink Ribbon hoef je in de periode van 18 tot en met 29 oktober geen begeleidingskosten te betalen. Curves Raalte is te vinden aan de Lifgerusstraat 1c.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.