Home / archiefcentraal / bomida start workshops dans expressie

bomida start workshops dans expressie

BoMiDa start vanaf woensdag 6 oktober weer met workshops dans-expressie. Deze workshops zijn bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met de kracht en mogelijkheden van dans. De dans-expressie wordt gegeven in de Boeierd (Joop van den Enk) aan de Boeierstraat 10 op het industrieterrein in Raalte.

BoMiDa (Body Mind Dance) is een dansschool in Raalte, opgericht in 2008 door Geri Grotentraast-Halman. Geri (danstherapeut en dansdocent) richt zich met BoMiDa op twee aspecten van dans. Zo geeft ze Fit-Fun lessen, waarbij dans, oefeningen en plezier op muziek centraal staan. Daarnaast gaat ze door middel van speciale dansworkshops dieper in op de gevoelens van de mens.

Bij de workshops dans-expressie wordt gebruik gemaakt van een combinatie van dans, beweging en muziek. Hierbij wordt vorm gegeven aan gevoel, beelden en emoties, zodat meer rust, zelfvertrouwen en levenslust kunnen worden ervaren. Bij de workshops is danservaring niet nodig, als je het maar leuk vindt om te bewegen.

Op 6 oktober is er een introductie workshop dans-expressie aan de Boeierstraat 10. Iedereen is welkom. Deze introductie duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur en kost 7,50 euro. Opgeven hiervoor kan bij Geri Grotentraast-Halman (06-51416238). Na de introductie workshop volgt er, bij gebleken interesse, een serie van zeven workshops op de woensdagavond. Meer informatie op op www.bomida.nl.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.