bolster 2 wint schoolvolleybaltoernooi

De groepen 5 en 6 van 35 scholen uit de gemeente Raalte speelden volleybalwedstrijden, volgens de spelregels van het CoolMovesVolley (CMV).

In de wedstrijden is het hoofddoel: alle tegenstanders (vier per team) uit het veld weg spelen. Dan wordt er een punt verdiend. Een speler wordt uit het veld weggespeeld doordat de bal op de grond komt. Wanneer een bal niet gevangen wordt of verkeerd wordt gespeeld ben je af en ga je naast het veld staan. Wanneer je medespelers de bal 3 keer achter elkaar vangen mag je weer in het veld. Dit spelletje gaat door totdat er bij één team niemand meer in het veld staat. Dan is er een punt verdiend en gaat het spel weer verder met 4 spelers.

Om 9 uur begonnen de eerste teams aan de wedstrijden. Er werd erg fanatiek gespeeld en ook op de tribunes werd er hard aangemoedigd. Na de spannende poulewedstrijden bleven er nog 8 teams over die tegen elkaar moesten strijden voor een plek in de halve finales. Heel wat zweetdruppels en aanmoedigingen van publiek en coaches later, kon de finale gespeeld worden. De laatste wedstrijd werd gewonnen door het team Bolster 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.