boerhof zoekt nieuwe invulling voor pand

Hilko Beumer: “Het is natuurlijk voor veel partijen van belang om snel een juiste invulling van dit gebied of pand te krijgen. De buurt, het dorp, de gemeente en ja natuurlijk ook Boerhof zou het prettig vinden als dit goed verloopt. Dus mensen met ideeën en wensen kunnen zeker ook contact opnemen.”

Omdat het pand leeg moet loopt er nu een slotuitverkoop bij Boerhof. Beumer: “Er zijn al heel wat artikelen met hoge kortingen verdwenen. Alleen de wandmeubelen zijn nog niet zo in trek. Met een extra kortingsronde worden klanten weer verleid om de kasten in huis te vervangen. Daarom is er nu minimaal 50% korting op alle kasten. Maar ook op alle andere artikelen is de actie vergroot en wordt bij de kassa nog eens 10% extra korting gegeven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.