bijzondere foto expositie in havezate de haere

Fotografen Ellis Blom en Veerle Koch exposeren van 6 november tot en met 12 december Havezate de Haere in Olst. Het thema van de expositie is ‘stemmingen’. Blom en Koch vertalen in deze tentoonstelling op bijzondere wijze verdriet, verwarring, verstilling, liefde, kracht en herinneringen zoals zij die in hun leven zijn tegengekomen.

Een jaar lang fotografeerden zij samen, opzoek naar speciale eigen beeldtaal die de stemming kon uitdrukken waar ze naar op zoek waren. Naast gezamenlijk werk, simpelweg ondertekend met Blom & Koch, tonen beide fotografen binnen dit thema ook eigen werk.

De opening van de expositie in de Haere is voor genodigden op zaterdag 6 november om 14.00 uur. Daarna is de Haere in Olst (Haereweg 4 8121 PJ) iedere zondag en zaterdag geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Meer informatie op staging2.havezatedehaere.nl of staging2.ellisblom.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.