Home / archiefcentraal / bieze houdt bijzondere verkoop

bieze houdt bijzondere verkoop

De veiling begint om 17.00 uur. Wil je een bod op het huis doen, dan moet je wel eerst het appartement hebben bekeken op één van de kijkdagen die gepland staan op 9 en 15 oktober. Op 15 oktober is het appartement vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen tussen 17:00 uur en 18:00 uur.

Het appartement wordt voor een prijs vanaf 118.000 euro aangeboden. De koper heeft na de koop via internet gewoon recht op de wettelijke drie dagen bedenktijd. Ook kan een financieringsvoorbehoud worden opgenomen. Vrijblijvend kun je de makelaardij bellen of een afspraak maken voor de mogelijkheden en de procedure van de veiling. Bieze is te bereiken op telefoonnummer 0572-363664.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.