Home / archiefcentraal / bestuurder bekneld na ongeval

bestuurder bekneld na ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Rechterensedijk in Lemelerveld is vrijdagavond één persoon ernstig gewond geraakt. Vermoedelijk is de auto, met daarin drie inzittenden, in de berm terecht gekomen, vervolgens heeft de bestuurder geprobeerd te corrigeren en is daarbij de macht over het stuur kwijtgeraakt. De auto is uiteindelijk frontaal op een boom gereden.

De auto tolde hierna over de weg en kwam midden op de rijbaan tot stilstand. Na aankomst van de hulpdiensten waren 2 inzittenden al op eigen kracht uit het voertuig gekropen. De bestuurder zat bekneld achter het stuur en moest door de brandweer worden bevrijd. De andere passagiers zijn door ambulancepersoneel onderzocht en ter observatie naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. De bestuurder is met spoed naar de trauma-afdeling van de Isala klinieken overgebracht. Dit gebeurde onder leiding van een trauma-arts die per helikopter ter plaatse was gekomen.

De bergingstruck die was opgeroepen om het totaal vernielde voertuig af te voeren, kwam in de berm vast te zitten en moest er door een collega worden uitgesleept. Mede daardoor is de Rechterensedijk enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.