Home / archiefcentraal / belangrijke mededeling over azerty prijsvraag

belangrijke mededeling over azerty prijsvraag

In onze weekkrant van afgelopen week staat het derde (en laatste) verhaal uit het drieluik, waarbij een Azerty-laptop te winnen is. In de laatste alinea staat een zinsnede die erg makkelijk verkeerd geïnterpreteerd kan worden. Namelijk: “Tip: het antwoord zoek je bij de gemeente.” Hierbij nadrukkelijk de mededeling dat het niet de bedoeling is dat je contact zoekt met de gemeente wat betreft het antwoord op de prijsvraag.

De gemeente is niet betrokken bij de prijsvraag! De zinsnede is van onze kant wat ongelukkig gekozen. We wilden je hiermee alleen een beetje op weg helpen, in de zoektocht naar je antwoord. Een betere zin zou zijn geweest: “Tip: het antwoord ligt in de lijn van gemeentelijke regelgeving.”

Vanuit onze kant dan ook direct de excuses naar de medewerkers van de gemeente die telefoon en mail naar aanleiding van onze prijsvraag hebben gekregen.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.