ballonnen en vuurwerk bij opening kunstgrasveld

Het nieuwe kunstgrasveld van SC Overwetering is afgelopen vrijdag officieel geopend door voorzitter van Overwetering Geert Kruitbos en wethouder Ans Otterlo. Kruitbos opende met een speech, waarna Otterlo de openingshandeling verrichte met een ferme mokerslag. Vervolgens gingen er tientallen groene en gele ballonnen de lucht in, waarna Overwetering 1 en Wijhe ’92 1 het tegen elkaar opnamen.

Voorafgaand aan de officiële opening speelde het D3 team van Overwetering tegen D2 van Wijhe’92. De uitslag van deze wedstrijd werd 2-2. Aansluitend aan deze wedstrijd werden de muzikanten van de Holstobloazers in de gelegenheid gesteld hun muzikale kwaliteiten te tonen.

Na de opening vormden een honderdtal spelers van Overwetering een erehaag voor de spelers van Overwetering en Wijhe 1. De gelijkopgaande wedstrijd eindigde evenals de wedstrijd van de jeugd in een gelijkspel, 2-2.

Na afloop van de wedstrijd vormde een vuurwerkshow voor de afsluiting van het officiële gedeelte van de opening. Daarna bleef het nog lang gezellig in het clubhuis van Sportclub Overwetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.