anna bakker overijsselse vrijwilliger 2010

Anna Bakker uit Luttenberg is de Overijsselse Vrijwilliger van 2010. Uit handen van gedeputeerde Gert Ranter ontving zij vrijdag in het Provinciehuis te Zwolle een cheque van duizend euro en een oorkonde. Bakker (72) wordt vooral geroemd om haar brede inzet voor de Luttenbergse gemeenschap, zowel voor als achter de schermen en gedurende een heel lange periode.

Naast de reguliere prijs is er dit jaar voor het eerst een Stimuleringsprijs uitgereikt. Rukiye Yolcu uit Raalte werd winnares in de categorie Allochtone Vrijwilligers. De Overijsselse Vrijwilligers Prijs vindt ieder jaar plaats en is een initiatief van de provincie Overijssel. Het is nu de twaalfde keer dat de prijs wordt uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.