andre bouwhuis raalter golfkampioen

Na een spannende ontknoping van het Raalter Golf Kampioenschap heeft Andre Bouwhuis afgelopen maandag de trofee in ontvangst genomen. Nadat alle kaarten waren ingeleverd, bleek dat er drie spelers waren met het zelfde aantal slagen in het strokeplay-klassement. Er moest een play-off aan te pas komen tussen Andre Bouwhuis, Harrie Bouwhuis en Ad Koelen. Uiteindelijke trok Andre Bouwhuis aan het langste eind op de golfbaan in Zwolle.

Dit jaar was de opzet van het toernooi net iets anders. In de voorgaande jaren werd er achter elkaar door gestart bij de eerste hole, maar tijdens de 15e editie werd er tegelijkertijd op alle holes gestart.

Naast het stokeplay-klassement, werd er ook een Stableford-klassement gespeeld. In deze categorie werd Ronnie Hulsman de winnaar. De beste GVB-er was Ronald Nab.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.