afrikaanse dans en muziek bij landstede

Op dinsdag 19 oktober kun je bij Landstede Raalte een gratis workshop Afrikaanse dans volgen. Onder leiding van Bouba Diop uit Senegal en zijn band Boyani, kun je kennis maken met de West-Afrikaanse danstradities.

De workshop begint met een Zumba-achtige warming-up.. Vervolgens komen de basispassen aan bod. Voeten, armen en handen: alles doet mee. Zowel de warming-up als de dansles wordt begeleid door muziek, onder andere djembé en bongo.

Bouba Diop komt uit Senegal en heeft ervaring met muziek en dans en lesgeven hierin. Meer informatie over de band Boyani staat op staging2.afrikan.nl. Voor de gratis workshop kun je je aanmelden bij de Landstede Infoshop in het Kulturhus in Raalte of telefonisch via 088-8508215. De workshop begint 19 oktober om 19.00 uur bij Landstede aan de Zwolsestraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.