Home / archiefcentraal / afrikaanse dans en muziek bij landstede

afrikaanse dans en muziek bij landstede

Op dinsdag 19 oktober kun je bij Landstede Raalte een gratis workshop Afrikaanse dans volgen. Onder leiding van Bouba Diop uit Senegal en zijn band Boyani, kun je kennis maken met de West-Afrikaanse danstradities.

De workshop begint met een Zumba-achtige warming-up.. Vervolgens komen de basispassen aan bod. Voeten, armen en handen: alles doet mee. Zowel de warming-up als de dansles wordt begeleid door muziek, onder andere djembé en bongo.

Bouba Diop komt uit Senegal en heeft ervaring met muziek en dans en lesgeven hierin. Meer informatie over de band Boyani staat op www.afrikan.nl. Voor de gratis workshop kun je je aanmelden bij de Landstede Infoshop in het Kulturhus in Raalte of telefonisch via 088-8508215. De workshop begint 19 oktober om 19.00 uur bij Landstede aan de Zwolsestraat.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.