Home / archiefcentraal / 500 euro voor winnaars rodeobedwedstrijd

500 euro voor winnaars rodeobedwedstrijd

De vriendinnen Femke uit Heino en Amber uit Utrecht hebben onlangs bij Seine Wonen in Heino de prijs in ontvangst genomen van de ‘rodeobedwedstrijd’ die Seine hield tijdens de Pompdagen. De deelnemers moesten tijdens de zomermarkt proberen om zo lang mogelijk op een bed te blijven liggen, een bed dat net zo hard tekeer ging als een automatische rodeostier. De hoofdprijs werd verloot onder de vijf stellen die het het langst volhielden. Femke en Amber ontvingen allebei een waardebon van 500 euro uit handen van Jacques Seine. Het rodeobed zal volgend jaar weer van de partij zijn tijdens de zomermarkt.

Lees ook

Vroeger in Salland: een nieuw gemeentehuis

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.