Home / archiefcentraal / 40 jaar fitness voor de geest

40 jaar fitness voor de geest

De Bridge-Liga Salland viert op zaterdag 2 oktober haar 40 jarig jubileum. De Bridge-Liga Salland is sinds 1 juli 2008 een samengaan van de Bridgeclub Salland, opgericht op 4 september 1970 en de Bridge-Liga Raalte opgericht op 28 maart 1989.

De vereniging startte met 36 leden en er werd één keer in de 3 weken gebridged in de kantine van de Technische school, waar Lambert Schalkwijk directeur was. Tegenwoordig telt de vereniging 343 leden en wordt er 4 keer in de week gebridged: op maandag en woensdagavond in Swaenewoerd en op dinsdagochtend en donderdagmiddag in de kantine van Rohda.

Zaterdagavond 2 oktober wordt het 40 jarig jubileum gevierd in het Hoftheater.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.