250 geinteresseerden in wijhese geschiedenis

Zo’n 250 belangstellenden bezochten afgelopen zondag de Nicolaaskerk in Wijhe om oude foto’s van Wijhe, filmfragmenten van de scholen Wijhese in de jaren ’50 en een voorstelling van toneelvereniging Tavenu te aanschouwen. Het Comité 1050 jaar Wijhe en de Historische Vereniging Wijhe besteedden deze middag aandacht aan de geschiedenis van de gemeente Wijhe.

‘De eerste schooldag in de jaren ’50’, dat was de titel van het toneelstuk dat de toneelvereniging opvoerde, waarbij veel interactie was tussen de spelers en het publiek. De presentatie van de oude foto’s en de filmfragmenten werd verzorgd door Gerrit Oosterbroek en de Historische Vereniging Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.