zware tijden voor atbers lemelerveld op nk

Het ATB-team Lemelerveld beleefde zaterdag zware tijden op het Nederlands Kampioenschap Marathon op de Mountainbike. In Horst lag het parcours er op sommige plekken drijfnat bij, door de regenval van de afgelopen tijd. Namens het ATB-team uit Lemelerveld stonden Dienand Broekhuis, Lyan Rensen en Jeroen Wesselc aan de start.

Dienand startte bij de Masters 40+. Hij besloot kort na de start zijn eigen race te gaan rijden en liet zich het hoofd niet gek maken door de andere renners. Dienand passeerde na ongeveer 4 uur afzien als 30e de eindstreep.

Bij de Amateurs was het Jeroen Wessel die aan het vertrek stond. Hij was gebrand op een goede uitslag en ging vanaf het startschot met het eerste deel van het peloton mee. Na ongeveer een uur wedstrijd draaide het bij Jeroen niet meer lekker. De flinke verkoudheid van de laatste dagen begon parten te spelen. Hij besloot uiteindelijk na de eerste lus van 50 km teleurgesteld uit de wedstrijd te stappen.

Lyan Rensen stond aan het vertrek bij de Elite Dames. In een startveld van ongeveer 40 dames ging zij gedoseerd van start. Ook zij moest het parcours van 90 km geheel afleggen. Op een leeglopende voorband na verliep voor haar de wedstrijd goed. Lyan finishte keurig als 15e dame.

Over een kleine twee weken, op zondag 3 oktober, wordt in Gieten de Hondsrug Classic als afsluitende wedstrijd van het mountainbikeseizoen 2010 verreden. ATB-Team Lemelerveld is daar wederom met een aantal renners present.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.