zonnig open huis bij scouting raalte

Scouting Raalte kijkt terug op een geslaagd en zonnig open huis. Afgelopen zaterdag verzorgden de padvinders uit Raalte gedurende de hele dag activiteiten, zodat kinderen konden zien wat er zoal te beleven valt bij de scouting. Daarnaast meldden veel ouders zich aan als vrijwilliger.

Het was lekker weer en veel kinderen kwamen met hun ouders een kijkje nemen. In en rondom het clubhuis was van alles te beleven: hamburgers bakken, de stormbaan en de kabelbaan zijn slechts enkele voorbeelden. Tijdens het open huis ging ook de actie ‘Alles begint vrijwillig’ van start. Alle ouders van de leden ontvingen voorafgaand aan het openhuis een brief en flyer om zich vrijwillig in te zetten voor de vereniging. Veel ouders hebben zich zaterdag als vrijwilliger opgegeven voor verschillende taken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.