zoektocht naar vrijwilligers blijft lastig

Er zijn in de gemeente Raalte al wel veel vrijwilligers, maar nog steeds zijn er nog veel organisaties en verenigingen zoekende naar mensen die op zich willen inzetten op vrijwillige basis. Eerder startte de organisatie Vrijwilligerssteunpunt Raalte met de campagne ‘Alles begint vrijwillig’ om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, maar dat blijft een moeilijke opgave.

Het vrijwilligerssteunpunt Raalte kan helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. Op de website staan diverse vacatures van organisator, helper of bestuurders. Ook ondersteunt het vrijwilligerssteunpunt in het Kulturhus in Raalte op dinsdag- en woensdagochtend en donderdagmiddag.

Op dit moment kan je bij de REB (Raalter Evenementen Beveiliging) terecht als verkeersregelaar of beveiliger. Heb je er wel eens aan gedacht dat je je kwaliteiten kan inzetten voor GIBO Groep/ Kwiek. Of heb je twee rechterhanden waarmee je de scouting wil helpen bij het onderhouden van hun gebouw. Of help je Johan? Johan zit in een rolstoel en zou graag eens per week een rondje door het dorp willen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.