Home / archiefcentraal / zeer geslaagd houtdorp den nul

zeer geslaagd houtdorp den nul

Evenals voorgaande jaren was er ook dit jaar weer in de laatste week van de schoolvakantie een houtdorp in Den Nul. Veel kinderen zijn dit jaar weer druk in de weer geweest. Het was voor de kinderen een leuke afsluiting van de vakantie.

Tijdens de eerste dag timmerden de kinderen de hutten in elkaar. Het was een regenachtige dag, maar dit mocht de pret niet drukken. Op de tweede dag voorzagen de de kinderen de hutten van een likje verf. ’s Middags stonden er spelletjes op het programma. Op de derde (en tevens laatste dag) gaan de kinderen normaal gesproken altijd samen met de ouders een dagje uit naar de camping, maar dit jaar was het gillen en plezier maken in Slagharen. Als afsluiting konden de kinderen allemaal blijven slapen in het buurthuis.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.