zeer geslaagd houtdorp den nul

Evenals voorgaande jaren was er ook dit jaar weer in de laatste week van de schoolvakantie een houtdorp in Den Nul. Veel kinderen zijn dit jaar weer druk in de weer geweest. Het was voor de kinderen een leuke afsluiting van de vakantie.

Tijdens de eerste dag timmerden de kinderen de hutten in elkaar. Het was een regenachtige dag, maar dit mocht de pret niet drukken. Op de tweede dag voorzagen de de kinderen de hutten van een likje verf. ’s Middags stonden er spelletjes op het programma. Op de derde (en tevens laatste dag) gaan de kinderen normaal gesproken altijd samen met de ouders een dagje uit naar de camping, maar dit jaar was het gillen en plezier maken in Slagharen. Als afsluiting konden de kinderen allemaal blijven slapen in het buurthuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.