woon event trends uit de eigen regio

De Woongroep Salland presenteert in het weekend van vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober de eerste editie van het Woon Event Salland. Op de locatie bij Keukenland Wijhe kunnen de bezoekers zich op de hoogte stellen van de allerlaatste trends op woongebied en meer informatie krijgen over alles wat met wonen heeft te maken. “Oktober is tenslotte de woonmaand”, leggen Ron List en Raymond Rienties uit namens Woongroep Salland.

De Woongroep Salland is een aantal jaren geleden opgericht door Hannink van Bladeren & List, Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur, Keukenland & Tuinmeubelcentrum Wijhe, Tekenbureau Alferink, Oosterwechel Houten Vloeren, Koolhof BV Schilderwerken en Totaalafbouw, Rienties Wooninspiratie en Boerhof Heeten. Laatstgenoemde heeft onlangs aangekondigd de activiteiten te gaan beëindigen, maar er is inmiddels versterking gevonden in Hoekman Verf & Wand en Haarco de Sfeermakers. Een groot aantal disciplines dus, verenigd in één samenwerkingsverband. “We hebben alles wat met wonen te maken heeft gebundeld”, leggen Ron en Raymond uit. “De woongroep fungeert als een soort spin in het web. Het zijn allemaal bedrijven met een goede reputatie. Het zijn bedrijven waarnaar je je klanten met een gerust hart durft door te verwijzen. En daar plukken we allemaal de vruchten van. Woongroep Saheeft vooral promotionele meerwaarde. In reclame-uitingen treden we vaak gezamenlijk naar buiten. Maar elke deelnemer behoudt wel zeer degelijk de eigen identiteit. En elk bedrijf volgt ook de eigen strategie!”

Om nog meer inhoud aan de samenwerking te geven, ontstonden de plannen voor het Woon Event Salland. “Een gezamenlijke beurs waar we ons aan het publiek kunnen presenteren. Waar je alles kunt vinden over woongerelateerde producten, maar ook alles over een hypotheek. Het gaat van woninginrichting tot kleurgebruik, van badkamertrends tot de voordelen van een goede bouwtekening! Duurzaamheid, energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke items tijdens het Woon Event Salland. Die krijgen extra veel aandacht.”

Maar dat is nog niet alles. De Woongroep Salland zorgt ook voor een hapje en een drankje, er is van alles te doen voor de kinderen en bovendien zijn ook verschillende andere bedrijven uit de regio uitgenodigd (voor een overzicht zie kader). Ron: “Het gaat ons er om om een gezellige, informatie en intieme woonbeurs te bieden waar de mensen kennis kunnen maken met alles wat Salland op woongebied te bieden heeft. Een woonbeurs in de RAI is ook leuk, daar komen de meeste standhouders van ver weg , maar kennismaken met de ondernemers uit de eigen regio heeft ook een meerwaarde. En we denken dat de mensen nog verrast zullen worden door hetgeen we allemaal te bieden hebben!”

Naast de leden van de Woongroep Salland zijn ook de volgende bedrijven vertegenwoordigd op het Woon Event Salland: Dream Plafonds, Kluszon, Timmerfabriek Salland, Auto Techniek Raalte, Tonny Koerhuis Tegelwerken en Hannink Makelaars. De bedrijven Oortwijn Heino en Wijnkristal geven de bezoekers de kans om te genieten van ter plekke bereide hapjes en een wijnproeverij. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich uitleven op een springkussen, ponyrijden, geschminkt worden en/of meedoen aan een kleurwedstrijd. De beurs duurt vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is uiteraard gratis. Meer informatie is te vinden op staging2.wooneventsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.