wonink slapen heeft nu ook raalter zaak

“Toen we te horen kregen dat Tielbeek Woninginrichting stopte, zijn we ons gaan oriënteren op de mogelijkheden voor een vestiging in Raalte”, vertelt mede-eigenaresse Ariëlle Bruggeman. “Wij denken dat er in een plaats als Raalte ruimte is voor een winkel als de onze. Het zijn uiteindelijk onze klanten in Lemelerveld geweest, die ons overgehaald hebben. Veel van hen lieten weten het jammer te vinden dat ze in Raalte niet meer bij een speciaalzaak terecht konden voor slaap- en badkamerbenodigdheden.” Daarop gingen Ariëlle en Ronald op zoek naar een geschikte locatie en die hebben ze gevonden aan de Nieuwe Markt 6. Daar kunnen de klanten nu terecht voor onder andere dekbedden, overtrekken, lakens, kussens, moltons, badjassen en handdoeken, maar ook voor minder voor de hand liggende artikelen als onderhoudsmiddelen voor waterbedden. “We laten hier ook enkele bedden zien, maar dat is vooral om de nieuwsgierigheid naar onze winkel in Lemelerveld te prikkelen”, vertelt Ariëlle. “Net zoals in Lemelerveld bieden we ook een uitleenprogramma voor hoofdkussens. Onze klanten kunnen een kussen eerst een aantal nachten uitproberen voordat ze beslissen of ze tot aankoop overgaan.” Wonink Slapen voert in Raalte merken als Van Dijck (bed- en badtextiel), McGregor (bed- en badtextiel), Lief! Lifestyle (bedtextiel voor de kinderkamer), Silvana Support (kussens) en Tempur (kussens).

De opening wordt gevierd met verschillende speciale aanbiedingen. Dinsdag en woensdag zijn de speciale open huisdagen, maar ook de rest van de week worden de bezoekers/klanten feestelijk ontvangen door Ariëlle en verkoopmedewerker Alex Koerhuis (die tot voor kort werkzaam was voor Tielbeek Woninginrichting in Raalte).

Wonink Slapen is in ’69 opgericht door Wim en Willie Wonink. Tegenwoordig zwaaien dochter Ariëlle en schoonzoon Ronald Bruggeman de scepter over het bedrijf. Sinds 2000 is de beddenspeciaalzaak gevestigd aan de Handelsweg 33 (op het bedrijventerrein) in Lemelerveld. Daar wacht de bezoekers zo’n negenhonderd vierkante meter aan slaapkamerinrichting. “Onze meerwaarde zit ‘m in de persoonlijke bediening”, vertelt Ariëlle. “We richten ons op het midden- en hoogsegment en proberen ons met de service onderscheiden van de concurrentie.”

De Raalter vestiging van Wonink Slapen is gevestigd aan de Nieuwe Markt 6, tel: 0572-364060, de beddenspeciaalzaak in Lemelerveld aan de Handelsweg 33, tel: 0572-371599.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.