Home / archiefcentraal / winnaars kleurplatenwedstrijd hartkamp

winnaars kleurplatenwedstrijd hartkamp

Tijdens de open dag van Verpleeghuis de Hartkamp, in het kader van de kleinschalige nieuwbouw aan de Jan van Arkelstraat, op 4 september konden de jongste bezoekers meedoen aan een kleurwedstrijd. Veel kinderen hebben hun uiterste best gedaan om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. Uit alle inzendingen zijn door de bewoners van de schildersclub van de Hartkamp 3 prijswinnaars benoemd.

De eerste prijs (bon Intertoys 20 euro) is gewonnn door Bente en Helen Pasveer uit Deventer, de tweede prijs (bon Intertoys 15 euro) door Tycho Minkjan uit Lemelerveld en de derde prijs (bon Intertoys 10 euro) door Mila Driessen uit Raalte. De troostprijs gaat naar Malin Klein Overmeen uit Heeten. De winnaars krijgen hun prijs binnenkort opgestuurd.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.