win kaarten voor ga eagles dordrecht

Salland Centraal houdt in samenwerking met Go Ahead Eagles wederom een prijsvraag. Onder de goede inzendingen worden drie setjes van twee kaarten verloot voor de thuiswedstrijd van komende vrijdag 1 oktober tegen FC Dordrecht. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Om kans te maken op de kaarten moet je de volgende vraag goed beantwoorden:

Wat is de bijnaam van FC Dordrecht?

A) Stierenkoppen

B) Geitenkoppen

C) Schapenkoppen

Je kunt het antwoord tot donderdag 13.00 uur mailen naar redactie@sallandcentraal.nl. Let op! In deze mail moet je ook je voor- en achternaam, adres, postcode en woonplaats zetten. Zonder deze gegevens ding je niet mee naar de kaarten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.