wijhese molen geopend tijdens molendag

De Wijhese Molen is op zaterdag 11 september tijdens de Provinciale Molendag geopend voor het publiek. De molen is te bezichtigen van 9.00 tot 16.00 uur.

Als de wieken rondgaan, is de molen in de meeste gevallen te bezoeken. Veel molens zijn gedurende het hele jaar geopend, vaak op een zaterdag. Dit geldt ook voor De Wijhese Molen. Deze is op andere zaterdagochtenden van 9.00 tot 12.00 uur te bezichtigen. De molenaars willen iedereen graag tekst en uitleg geven over deze molen. Ook bestaat de mogelijkheid om daarna beneden in de molen een kijkje te nemen in de onlangs geopende Galerie Brasserie 1703.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.