wereldwinkel raalte bestaat 5 jaar

Dit was zeer succesvol en al spoedig kwam de wens om het assortiment van Unicef gedurende het hele jaar aan te kunnen bieden via een vast verkooppunt. Dit zou alleen kunnen wanneer er in een bestaande winkel voldoende ruimte zou worden gecreëerd voor de producten van Unicef. Een mogelijkheid was wel om de exploitatie in eigen hand te nemen, maar een winkel met alleen Unicef-producten was voor Raalte niet haalbaar. Toen werd het idee van een wereldwinkel geboren. Het heeft nog wel een tijd geduurd, voordat de kans er was een geschikt, betaalbaar pand te huren.

Nu, anno 2010, is de Wereldwinkel een succes dankzij de inzet van alle vrijwilligers. Er werken meer dan 40 vrijwilligers, die tijdens het feestweekend van 10 tot 12 september extra in de belangstelling staan. Ook andere mensen en families hebben zich ingezet voor de Wereldwinkel. Zo kreeg de Wereldwinkel 5 jaar lang huisvesting bij de familie Clarijs voor het maken van kado- en kerstpakketten en theeboeketten.

Op 10, 11 en 12 september wil de Wereldwinkel ook wat extra’s doen voor haar klanten. Daarom geeft de Wereldwinkel 10 % korting op alle non-food artikelen en is er extra korting op de wijn en koffie producten. Daarnaast is er een korting van 15% op de sieraden van Simbolica. Dit zijn sieraden van zilver en jade, gemaakt in Mexico. De ontwerpen zijn gebaseerd op de diverse symbolen van indianen en de Maori en hebben dus een speciale betekenis.

Ook is iedereen welkom aan de Stationsstraat 42 voor een gratis bakje koffie en voor de proeverij met wijn, sap en tapenades.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.