Home / archiefcentraal / welgraven 18 wint europokal

welgraven 18 wint europokal

Doordat Welgraven in de voorgaande wedstrijden echter de meeste punten verzamelde, werd hij ’s avonds gehuldigd als kampioen. Welgraven kan zijn titel volgend jaar niet verdedigen, omdat hij in volgend jaar in een andere leeftijdscategorie valt. Toch zijn er volop plannen voor volgend jaar. In de klasse 1 gaat Welgraven deelnemen aan het Europokal kampioenschap, dat verreden wordt in Duitsland, België en Nederland. Met daarbij enkele optredens tijdens de regionale wedstrijden in de toerwagenklasse.

Lees ook

Twijfels rond toegangscontroles en afgesloten feestterreinen

Organisatoren Pompdagen, Stöppelhaene en Diekdaegen gaan voor mooie zomer 2021 HEINO/RAALTE/WIJHE – Wat kan er, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.