wedstrijd van de week sdol sv raalte

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het duel tussen SDOL en SV Raalte. De ploegen zijn geen onbekenden voor elkaar. In de beker speelden ze ook al tegen elkaar, toen won SV Raalte met 2-1, nadat de wedstrijd nog werd gestaakt wegens onweer.

Het seizoen voor SDOL is niet lekker van start gegaan. Tweemaal toe werd er in de competitie nipt verloren. In de eerste wedstrijd werd er in de slotseconden met 3-4 verloren van Diepenveen en afgelopen weekend werd er wederom met een minimaal verschil verloren van OVC (1-2). SDOL promoveerde vorig seizoen nog naar de vijfde klasse. De voorzitter van SDOL, Gerben Holtmaat, zegt dat handhaven de doelstelling van dit seizoen is. Ondanks de twee nederlagen ziet Holtmaat de wedstrijd tegen SV Raalte met goede gevoelens tegemoet. Holtmaat: “In de bekerwedstrijd bleek al dat SDOL en SV Raalte aan elkaar gewaagd zijn.”

SV Raalte maakt opnieuw deel uit van de Wedstrijd van de Week. Het seizoen voor Raalte is iets beter begonnen. Twee keer werd er gelijkgespeeld. Tegen Broekland (1-1) en zondag nog 2-2 tegen Gorssel.

Kortom strijden beide teams voor de eerste overwinning van het seizoen in competitieverband.

iconSDOLSV Raalteicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 19 september 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.