wedstrijd van de week rohda raalte alcides

Voetbalkenners opgelet. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is Rohda Raalte tegen Àlcides. Een belangrijke wedstrijd voor de mannen van trainer Kick Maatman om de aansluiting weer te vinden naar de top van de Hoofdklasse C.

Rohda Raalte staat na vier speelronden op de tiende plaats met vijf punten. Alcides heeft precies evenveel punten, maar staat dankzij een beter doelsaldo een paar plekken boven Rohda Raalte. Het elftal uit Meppel heeft evenveel tegengoals als ze gescoord hebben, namelijk drie. De verdediging van Rohda Raalte heeft twee tegengoals meer, waardoor de Rood-Gelen een negatief doelsaldo van –1 hebben.

Afgelopen week liep Rohda Raalte een flinke klap op. Uit bij koploper HSC ’21 werd met 3-0 verloren. Wil Rohda Raalte in de top vijf eindigen dit seizoen, dan is het belangrijk dat er zondag gewonnen wordt.

De wedstrijd tussen Rohda Raalte en Alcides begint om 14.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark Tijenraan.

iconRohda RaalteAlcidesicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 3 oktober 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.