wedstrijd van de week marienheem sdol

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is de derby tussen Mariënheem en SDOL. Een mooi duel met als decor Sportpark ’t Aspel. Wellicht dat het herfstachtige weer een extra lading aan de wedstrijd geeft.

De bekende uitspraak van Cruijff, “Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als de tegenstander”, werkt SDOL dit seizoen flink tegen. Het geluk is nog niet echt aan de kant van SDOL. Drie keer werd er in de competitie met één doelpunt verschil verloren. Ook afgelopen zondag hadden de Luttenbergers weer een nederlaag te verwerken. Er werd van Raalte met 0-1 verloren. De doelstelling van de ploeg uit Luttenberg is lijfsbehoud in de Vijfde Klasse H. Daar zullen ze hard voor moeten werken, want de teller staat nog steeds op nul punten.

Voor Mariënheem is het seizoen ook nog niet erg lekker begonnen. Twee nederlagen en één gewonnen wedstrijd. Afgelopen zondag pakten de Mariënheemers de eerste punten van het seizoen, nadat er in Gorssel met 4-1 werd gewonnen. Die lijn wil het team ongetwijfeld vasthouden. Aan het materiaal kan het bij Mariënheem niet liggen, want onlangs werd het eerste team nog in het nieuw gestoken door hun sponsors.

iconMariënheemSDOLicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 26 september 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.