wedstrijd van de week lettele hoonhorst

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen tussen Lettele en Hoonhorst in de Vijfde Klasse H. Zondag gaat de tweede competitieronde van start en op Sportpark De Spil in Lettele wordt het een spannend duel. Lettele verloor vorige week nog nipt met 3-2 van Deventer. Hoonhorst daarentegen won het eerste competitieduel met 2-0 van Mariënheem.

Lettele kende een goede voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Er werd onder andere een trainingsweekend in Bornerbroek afgewerkt, in de beker wist het team van trainer Berend Jan Smies Mariënheem in een goede wedstrijd met 3-1 te verslaan en tot slot werd er ook gewonnen met 3 -1 van Daarle.

Zondag staat dus Hoonhorst te wachten. Lettele speelt voor de eerste drie punten van het seizoen, terwijl Hoonhorst de goede lijn van vorige week wil vasthouden.

iconLetteleHoonhorsticon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 12 september 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.